Zeeridder

Een huis kopen? Schrijf een Zeeriddertje!

Meld u aan, creëer een persoonlijk profiel en vink uw wensen aan. Dat was het! Wij zorgen dat uw Zeeriddertje gelezen wordt door alle verkopende huizenbezitters in de Bergse Plaat, Markiezaten en Schelde Vesting. Hiermee bestrijkt u meteen 20% van Bergen op Zoom, en wel meteen de drie wijken met de mooiste en modernste woningen. Comfortabel wonen, energiezuinig, met weinig onderhoud, in de meest gewilde buurten.
Onze courante woningen worden alleen via Zeeridder aangeboden en niet via woningplatforms als Funda of HuizenZoeker. In die zin staan al onze woningen in de stille verkoop.
Zo matchen we u
Ons systeem gebruikt een formule om de match te berekenen tussen uw profiel en de bij ons ingeschreven huizen. Is er een match? Wij delen uw (vanzelfsprekend geanonimiseerde) gegevens met de verkopende partij. Zij willen immers ook graag weten aan wie ze hun huis verkopen. Daarna ontvangt u – ook via ons – foto’s en plattegronden van de woning. Heeft u interesse? Dan regelen we een bezichtiging. Als ook dat bevalt, kunt u een bod uitbrengen. Snel, makkelijk en in een exclusieve setting.
Wat cijfers
Gemiddeld hebben wij 10 tot 15 woningen in portefeuille waarvoor wij bemiddelen. Ongeveer 80% hiervan is binnen zes maanden verkocht. Het overgrote deel van de rest volgt binnen dat jaar. Een klein deel ziet af van de verkoop of wordt uiteindelijk alsnog publiekelijk aangeboden via Funda.
Wat kost het?

U betaalt voor onze dienstverlening niets. Als u ingeschreven bent krijgt u toegang tot een uniek aanbod aan huizen die nergens anders te koop staan. Het enige wat wij willen is de juiste woning aan de juiste koper koppelen.

Wat krijgt u daarvoor

Wij zijn geen aankoopmakelaar maar voor u, als potentiële koper, een ware matchmaker. Wij vinden voor u het huis dat perfect past bij uw woonwensen. Een uniek en exclusief aan u aangeboden huis dat op geen enkele huizen website
staat. U bent desgewenst van harte welkom om uw aankoopmakelaar mee te nemen tijdens uw bezichtigingen of traject.

Scroll to Top