Zeeridder

Uw nieuwe woning

Gefeliciteerd met uw keuze voor de 3 mooiste wijken in Bergen op Zoom: de Bergse Plaat, Markiezaten en Schelde Vesting. Deze prachtige wijken bevatten relatief nieuwe, moderne huizen die helemaal voldoen aan de heden- daagse eisen. Ze zijn ruim opgezet, overzichtelijk, bieden gemakkelijk parkeren en hebben een sterke gemeen- schapszin. Hier staat het joie de vivre waar Brabant zo bekend om is, centraal.
Samen bestaan deze 3 wijken uit meer dan 5.000 woningen, wat neerkomt op 1/5 van heel Bergen op Zoom. Dit zijn felbegeerde toplocaties.
Voorzieningen
Naast gewilde woningen bieden de Bergse Plaat, Markiezaten en Schelde Vesting tal van voorzieningen, zoals la- gere scholen, sportvelden, supermarkten en natuurlijk de gezellige strandtenten aan de boulevard met een ver- warmd zwembadcomplex.
Verder erop uit? Geen probleem. De stad, 3 middelbare scholen, het treinstation en winkelcentrum De Zeeland zijn allemaal binnen fietsafstand bereikbaar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de uitvalswegen naar Vlis- singen, Rotterdam en de studentenstad Breda.
Het is geen toeval dat wij als makelaar deze wijken hebben gekozen als ons werkterrein. Voor meer informatie over uw toekomstige leefomgeving, klik op de buttons hieronder.
BERGSE PLAAT
MARKIEZATEN
SCHELDE VESTING
Scroll to Top