Zeeridder

Nieuws

Lees hier de nieuwste aanbevelingen van zowel mensen die via ons hun huis verkochten als mensen die via ons hun droomhuis vonden. Ook tref u hier enkele Zeeriddertjes aan, alsmede enkele woningen die onlangs toegevoegd zijn aan ons match-bestand.
OPROEP
Gezin met drie kinderen heeft bewust gekozen voor basisschool Lodijke en zoekt daarom een ruim huis in de Bergse Plaat. Belangrijk vinden wij ook een garage, zodat mijn oldtimer droog staat.
REFERENTIE
Het was fijn dat de koper aangaf in haar zeeriddertje dat hij een huurhuis had en ik dus ruim de tijd had

NIEUW AANBOD

Nieuwe woning op de Bergse Plaat,  Perfect onderhouden, instapbaar is een zware understatement. Vier kamers, 135 vierkante meters, mooie tuin. chique keuken, alles tot in de puntjes verzorgd.

WONING

Goede service, wij hebben binnen
een maand een woning aangekocht, Toen de factuur voor het
tweede halfjaar kwam hebben
wij gelijk opgezegd. Niet gek, een
zoekopdracht voor 50 euro.

REFERENTIE
We wilden weer terug naar ons roots in Bergen op Zoom en zochten een makelaar die thuis was in de betere wijken en die ook rekening kon houden met onze reistijd van bijna 2 uur. Bij Zeeridder werken ze gelukkig ook in het week-end en wij konden drie bezichtigingen op 1 dag doen.
MARKT

Volgens deze bank  stijgen de huizenprijzen met 6 % in 2024. Het aantal transacties is nog steeds laag.

Radio

Als experiment is Zeeridder Makelaars de hele maand op de radio te horen bij het nieuws
https://www.zuidwestupdate.nl/fm-live/

Ook staan we in de Bergse Bode met een advertentie.

REFERENTIE
Dank voor de snelle verkoop, als ik kijk op Funda is de verkoopprijs precies goed voor ons en voor de kopers. De buren waren wel verrast dat ik het huis verkocht had, ze hadden niks gemerkt.
WONING
Kinderen de deur uit en huis veel te groot om te verwarmen. Daarom zoekt ouder stel een appartement van ongeveer 80 vierkante meter. Alle wijken zijn goed, maar het liefst in Scheldevesting omdat dit het dichts bij de stad is.

Deel uw eigen ervaring

Uw aanbevelingen betekenen veel voor ons. Wij worden ontzettend blij van het maken van de perfecte match tussen huis en koper. Bent u tevreden over onze diensten, dan waarderen wij het zeer als u de tijd neemt om een korte review achter te laten.
Heeft u een huis verkocht via ons?
Laat een referentie achter.
Heeft u via ons een huis gevonden?
Vertel anderen over uw ervaring.

Ga ook voor dé match

Zelf interesse? We zijn altijd op zoek naar bewoners die hun huis willen verkopen of zij die juist op zoek zijn naar een nieuw thuis.
Overweegt u uw woning te verkopen?
Neem contact met ons op.
Bent u op zoek naar een huis?
Schrijf een Zeeriddertje.
Scroll to Top