Zeeridder

Nieuws

Lees hier de nieuwste aanbevelingen van zowel mensen die via ons hun huis verkochten als mensen die via ons hun droomhuis vonden. Ook tref u hier enkele Zeeriddertjes aan, alsmede enkele woningen die onlangs toegevoegd zijn aan ons match-bestand.
NIEUWS

verband dure huizen en daling geboorten.
Een sterke stijging van de huizenprijzen zorgt voor een daling in het aantal geboorten. Sinds 2010 is het geboortecijfer dalende en dat is in ons land onlosmakelijk verbonden aan de gelijktijdige stijging van de huizenprijzen

klik hier voor artikel

VERHUIZINGEN
Een op de tien Bergenaren pakt de huisraad in. In 2023 verhuisden 1,73 miljoen inwoners van Nederland, 1,6 procent meer dan in 2022. Vooral jongeren van 17 tot 22 verhuisden meer, aldus het CBS
NIEUW AANBOD

Nieuwe woning op de Bergse Plaat,  Perfect onderhouden, instapbaar is een zware understatement. Vier kamers, 135 vierkante meters, mooie tuin. chique keuken, alles tot in de puntjes verzorgd.

MARKT

Jongeren moeten extra oppassen met het aangaan van verkapte leningen. Een private lease-contract voor een auto kan de maximale hypotheekruimte zo maar met 25% verlagen.

REFERENTIE
We wilden weer terug naar ons roots in Bergen op Zoom en zochten een makelaar die thuis was in de betere wijken en die ook rekening kon houden met onze reistijd van bijna 2 uur. Bij Zeeridder werken ze gelukkig ook in het week-end en wij konden drie bezichtigingen op 1 dag doen.
MARKT

Volgens deze bank  stijgen de huizenprijzen met 6 % in 2024. Het aantal transacties is nog steeds laag.
RADIO

Als experiment is Zeeridder Makelaars de hele maand op de radio te horen bij het nieuws
https://www.zuidwestupdate.nl/fm-live/

Ook staan we in de Bergse Bode met een advertentie.

NIEUW AANBOD
Een eerlijke instapbare woning. Verwacht geen luxe, maar alles is tot in de puntjes afgewerkt en goed onderhouden. Woonkamer (parketvloer) praktische woonkeuken met moderne inbouwapparatuur, drie slaapkamers en badkamer. 102 m² wonen, € 325.000 k.k., Bergse Plaat
WONING
Kinderen de deur uit en huis veel te groot om te verwarmen. Daarom zoekt ouder stel een appartement van ongeveer 80 vierkante meter. Alle wijken zijn goed, maar het liefst in Scheldevesting omdat dit het dichts bij de stad is.

Deel uw eigen ervaring

Uw aanbevelingen betekenen veel voor ons. Wij worden ontzettend blij van het maken van de perfecte match tussen huis en koper. Bent u tevreden over onze diensten, dan waarderen wij het zeer als u de tijd neemt om een korte review achter te laten.
Heeft u een huis verkocht via ons?
Laat een referentie achter.
Heeft u via ons een huis gevonden?
Vertel anderen over uw ervaring.

Ga ook voor dé match

Zelf interesse? We zijn altijd op zoek naar bewoners die hun huis willen verkopen of zij die juist op zoek zijn naar een nieuw thuis.
Overweegt u uw woning te verkopen?
Neem contact met ons op.
Bent u op zoek naar een huis?
Schrijf een Zeeriddertje.
Scroll to Top