Zeeridder

Successen moet je vieren

Het verkopen van een woning is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor de verkoper en de koper, maar ook voor ons als vastgoed-matchmakers. Als makelaar zijn wij erg betrokken bij het proces, we hebben veel ervaring, én beseffen dat elke situatie uniek is. We vermijden de automatische piloot en benaderen elke transactie met nieuwe aandacht en een scherpe blik.
We delen graag in de vreugde van succesvolle matches die tot een verkoop geleid hebben, en als trotse Brabantse makelaars vinden we dan ook dat dit gevierd moet worden. Daarom hebben we in samenwerking met restaurant Saus aan het water een speciaal Champagne-arrangement samengesteld. Hiermee toosten we graag met de verkopers op het succesvol afronden van hun transactie.
Aan de recente kopers is ook gedacht. Ze krijgen het Zeeridder-housewarmingpakket, zodat ze direct de kans hebben om hun nieuwe buren uit te nodigen voor een gezellige borrel.

Ons team

Medard
Vastgoed-matchmaker/directeur
Hem zult u het vaakst tegenkomen. Ervaren en bezield van het vak; als er iemand is die het beste uw huis kan verkopen dan is hij dat wel. Daarnaast is hij als algemeen directeur op de hoogte van alle projecten die er spelen, ook bij zijn collega’s.
Richard
Senior makelaar
Een doorgewinterde expert in het makelaarsvak en altijd op zoek naar het allerbeste resultaat. Tevens de rechterhand van en vervanger voor Medard in diens afwezigheid.
Ozlem
Medewerker boekhouding
Een goed kantoor kan alleen maar bestaan door een goede boekhouding. Hiervoor verantwoordelijk is Ozlem. Als onze onmisbare financiële goeroe werkt ze nauw samen met onze externe accountant om ervoor te zorgen dat alle financiën vlekkeloos verlopen en dat alle benodigde documenten voor de notariële overdracht tiptop in orde zijn.
Annabel
Medewerker klantcontact
Een indrukwekkende verschijning, hoewel u haar nooit zult zien. Telefonisch en per mail regelt zij als spin het web alle afspraken voor bezichtigingen en intakes van nieuwe woningen.
Charlotte
Juriste
Onze juriste, bekend om haar feilloze aanpak, neemt de regie over bij de voorlopige koopovereenkomst en de communicatie met het kadaster en de notarissen.
Scroll to Top