Zeeridder

Uw huis verkopen? Lees een Zeeriddertje!

Zoals u mogelijk al weet, zijn er specifieke belangstellenden voor uw huis. Namelijk gezinnen die hebben aangegeven exact het type woning te zoeken dat u bezit en die zich bovendien heel graag willen vestigen in uw wijk. Ze hebben hiervoor de moeite genomen om gedetailleerde profielen op te stellen en hopen op een match met iemand als u!
Zo matchen wij u
Mede met behulp van geavanceerde AI berekent onze computer de match tussen de kenmerken van uw woning en de wensen van de bij ons geregistreerde kopers. Bij een match, sturen wij foto’s en plattegronden naar potentiële kopers wiens criteria overeenkomen met de kenmerken van uw huis. Bij daadwerkelijke interesse regelen we direct een bezichtiging.
Wat cijfers
Potentiële kopers zien advertenties op social media, lokale radio en TV, nieuwssites en huis-aan-huisbladen. Gemiddeld ontvangen we 35 reacties per advertentie. Binnen 9 maanden valt de helft van deze woningzoekenden af omdat zij via ons een woning hebben gevonden of buiten ons verspreidingsgebied een huis hebben gekocht. Uiteraard plaatsen wij meerdere advertenties, waardoor we doorlopend zo’n 450 woningzoekenden bij ons ingeschreven staan.
Onze rol
U moet ons zien als een verkopende makelaar waar de kopers al stand by staan. Niet zomaar kopers, maar kopers waarvan de wensen al perfect matchen met uw woning. En zij hebben ook al de moeite genomen om zich in te schrijven, dus geen vrijblijvende bezoekjes van louter kijkers.
Met 450 ingeschreven woningzoekenden en een gemiddelde van 35 reacties per advertentie is de kans op een match met een potentiële koper bij ons enorm hoog. Alles kan dus heel snel gaan, zonder bord in uw tuin of foto’s van uw slaapkamer op het internet. Wij regelen alles voor u, van waardebepaling, foto’s en NEN-meetrapport, tot bezichtigingen en onderhandelingen aan toe.
De kosten
Voor onze bemiddeling betaalt u € 250 inclusief btw voor de foto’s, plattegronden en het NEN-meetrapport; 1,25% courtage bij verkoop en verder zijn er geen verborgen kosten. U kunt te allen tijde opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden. Bij opzegging worden geen intrekkingskosten in rekening gebracht en de foto’s, plattegronden en het NEN-meetrapport worden aan u overgedragen, zodat u deze weer kunt gebruiken.
Toch liever een conventionele makelaar
Helemaal goed; van ons hoeft u niet te kiezen! U kunt eerst profiteren van de Zeeridder-aanpak en – indien nodig – later nog steeds een reguliere makelaar inschakelen. Die inschrijfkosten van € 250 zijn dan een investering in hoogwaardig presentatiemateriaal – foto’s van uw woning, uitgebreide plattegronden – dat u kunt gebruiken om korting te bedingen bij een nieuwe makelaar (die heeft immers ook een officieel meetrapport nodig).
Overtuigd? Vul onderstaand formulier in en wij kijken samen met u naar beste manier om uw huis te verkopen!
Scroll to Top